Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:48:51 Ambu 17155 Molecatensingel 3077SG Rotterdam Rottdm Bon 89897 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-155

Ambulance 17-155

dinsdag 19 september 2017

Adverteren

De 112PersGroep staat midden in de lokale samenleving van Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bunschoten, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Hilversum, Nijkerk, Ridderkerk, Rotterdam, Scherpenzeel, Schiedam, Veenendaal, Wageningen, Zeewolde en Zwolle. Wij voorzien de bewoners van actueel 112 nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal
Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren
Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites van de 112PersGroep altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen
Met ruim 2 miljoen paginaweergaves per maand kan de 112PersGroep zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de regio noemen. De meeste bezoekers van 112Rotterdam komen uit de regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman via stefan@24webvertising.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier.