Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:37:28 Ambu 17105 Spinet 3068LX Rotterdam Rottdm Bon 89893 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-105

Ambulance 17-105

dinsdag 19 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|09

EMMEN - Sinds dinsdagochtend 19 september 9 uur, wordt Willem Hoekstra uit Emmen vermist. Hij is in depressieve toestand op zijn fiets vertrokken vanuit zijn woning in Emmermeer .

 

Het signalement van dhr. Hoekstra is als volgt:
- slank postuur
- groene jas
- blauwe spijkerbroek
- grijze Asic sportschoenen
- kort grijs haar

 

Dhr. Hoekstra is vertrokken op een grijze Gazelle herenfiets met dubbele fietstassen

 

Op dit moment ontbreekt ieder spoor van dhr. Hoekstra en de politie is dringend op zoek naar hem. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen in de zoektocht ...

1/1

VANDAAG 19|09

EDE - Afgelopen vrijdag werd het bombardement op de Parkweg herdacht. Dat gebeurde onder ruime belangstelling van omwonenden, overlevenden, nabestaanden en vele scholieren.

 

Aan het begin van operatie Market-Garden, 73 jaar geleden, vielen tientallen Amerikaanse en Britse bommen niet op Duitse troepen bij de kazernes, maar op de Parkweg. Daarmee voltrok zich de grootste ramp in de geschiedenis van Ede: onder de burgerslachtoffers waren 69 doden te betreuren. Bij de herdenking legde auteur Evert van de Weerd stap voor stap uit hoe dit drama plaatsvond.

 

Een van de ...

VANDAAG 19|09

LUNTEREN - De politie en de WhatsApp groep uit De Valk hebben dinsdagavond vier Bulgaarse mannen staande gehouden in verband met verdacht gedrag.

 

De mannen liepen rond 17:00 uur vanaf de richting van de Meulunterseweg in de richting van de Koperensteeg, ongeveer een uur later liepen de mannen in dezelfde richting weer terug.

 

Diverse WhatsApp groep leden spraken de mannen aan, maar zonder resultaat. De politie die in de buurt was vanwege het eerdere ongeval in De Valk kon de mannen op Koudhoornweg aanspreken en controleren. De mannen zochten naar eigen zeggen de Aldi ...

VANDAAG 19|09

LUNTEREN - Op de kruising Koudhoornweg met de Hoge Valkseweg in Lunteren is dinsdagmiddag veel schade ontstaan bij een aanrijding.

 

Twee auto's, waaronder een lesauto, kwamen met elkaar in botsing. Geen van de betrokken personen raakte gewond. Beide auto's raakte door de voorrangsfout flink beschadigd.

1/1

VANDAAG 19|09

ROTTERDAM - De Franse politie heeft zondagavond een 24-jarige man aangehouden die internationaal gesignaleerd stond voor een onderzoek in Nederland. De verdachte is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 21-jarige Parsa Maboud. Hij kwam op 28 mei om het leven bij een schietincident op de Paardebloem in Rotterdam. Het is de tweede arrestatie in het onderzoek.

 

De identiteit van de verdachte was al snel bekend, maar tijdens het onderzoek bleek hij te zijn gevlucht. Daarom werd hij internationaal gesignaleerd, wat zondag 17 september leidde tot zijn ...

1/1

VANDAAG 19|09

ROTTERDAM - Dat onenigheid in het verkeer soms hoog op kan lopen, bleek op 18 septemberin Rotterdam-Crooswijk. Er viel een schot, maar gelukkig raakte niemand gewond.


Twee automobilisten kregen het in het Kralingse Bos met elkaar aan de stok. De reden daarvoor is niet duidelijk. Op het Boezemstraat stapte één van de twee uit zijn auto en ook de andere auto stopte en daar stapten twee mannen uit. Het gevolg was een flinke ruzie op straat, waarbij ook gevochten werd. En het bleef niet bij klappen; er viel ook een schot. De mannen uit de tweede auto gingen er daarna vandoor in de ...

1/1

VANDAAG 19|09

HARDERWIJK - Op dinsdagavond 8 augustus, rond 20.15 uur, is een 37-jarige inwoner van Utrecht door een onbekende man bij de Eerste Hulp van het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk afgezet. De man uit Utrecht bleek ernstig gewond en had diverse schotwonden. Het slachtoffer is na enige tijd uit het ziekenhuis ontslagen, maar wil niet verklaren wat hem overkomen is en wie hem beschoten heeft. Dat is voor de politie zeker geen reden om dit ernstige delict niet te onderzoeken. En dus is de vraag, wie meet er meer?

 

De politie wil er alles aan doen om erachter te komen wie de schutter ...

VANDAAG 19|09

ROTTERDAM - Na een langdurig onderzoek van het Regionaal Team Overvallen zijn twee arrestaties verricht voor een woningoverval uit december 2016. De overval vond plaats op de Schiedamsedijk in Rotterdam.


Bij deze overval opende de bewoonster rond 10.00 uur de deur voor mannen die beweerden een pakketje te bezorgen. Het tweetal bedreigde de vrouw en doorzocht de woning. Uiteindelijk verlieten ze het huis met dvd's en een playstation.

 

Technisch onderzoek leidde in de richting van de verdachten. Uiteindelijk konden ze op 13 september aangehouden worden. Het duo uit Leiden van 25 ...

VANDAAG 19|09

AMSTERDAM - Op de kruising van de Haarlemmerweg en Radarweg heeft dinsdagochtend 19 september 2017 een ongeval plaatsgevonden tussen een bestelauto en een fietsster. Daarbij raakte de 22-jarige fietsster ernstig gewond. De politie heeft de (toedracht van de) aanrijding in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

 

Om 05.38 uur stak het slachtoffer de Haarlemmerweg over, richting de Radarweg. Daarbij werd ze geschept door een automobilist die vanuit Haarlem richting Amsterdam reed. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 35-jarige ...